måndag, november 30, 2009

Ny chef för miljökontoret

Idag på morgonen blev det offentligt. Kommunchefen och personalchefen informerade om den kommande lösningen när vår nuvarande chef går i pension till våren den 1 april. Jag har tillsammans med Mats blivit tillfrågad om att bli miljöchef under nästa år. Tjänsten ska utannonseras men eftersom ny organisation inte är klar och nuvarande organisation gäller hela 2010 sen så kommer tjänsten att annonseras ut inför 2011. Så unde perioden 1 april till 1 januari 2011 så kommer jag och Mats att vara de personer som kommer att vara chefer för miljökontoret. Vi kommer båda att ha kvar våra inspektörstjänster till 50% och kommer således att bli chefet på 50% av våra tjänster. Kommer att bli spännande men känns ändå väldigt nervöst...

Annars hände väl inget sensationellt i övrigt under dagen. Vi planerade lite julbordsprovtagning kommande veckor och så gjorde vi korrigeringar av några blankettmallar som ska börja användas i morgon.

Efter jobbet var det dags för årets andra hårklippning och sen blev det till att ge sig ut i mörkret med hundarna. Blev dels en promenad i skogen så att de fick springa lös och sedan en promenad i bostadsområdet för att se hur alla julpyntat. Vem vet man kan ju få lite fina tips.

Kvällen spenderade med lite SSRK- bokföring och tv/dator.

1 kommentar:

Susanne Sturk i Övik sa...

Låter kul, och spännande! Lycka till :)