fredag, november 06, 2009

Shopping och SPA?

Ställde klockan på 8 och steg upp och duschade och käkade frukost. Henke gick med hundarna och sedan kom Ida och Gösta och hämtade oss. Dags att åka på Shopping och SPA-weekend till Sundsvall.

Vi anlände till Sundsvall och kollade om vi kunde checka in men våra rum var inte klara. Vi fick dock 4 värdekuponger på ett Charm, fik i stan så där startade vi. En god smörgås och en napoleonbakelse.

Mätta och belåtna delade vi upp oss i en tjej och en killgrupp och sedan gjorde vi stan några timmar.

Vid 14:30 träffades vi igen och gick nu och käkade en sen lunch, sushi, nått som jag verkligen inte är särskilt imponerad av. Några bitar är OK men snabbt tycker jag att det blir föör mycket. Men vi var ju inte såå hungriga så det blev lagom att dela på en portion.

När vi kom till hotellet slappade vi och packade upp och sedan gick vi ner till Relaxen. Tyvärr visade det sig att poolen var avstäng pga höga klorhalter så vi fick inte bada nått istället blev det en skön stund i bastun.

Efter en drink på rummet gick vi ner till hotellets restaurang för att inta middag. Det ingick en 2 rätters middag i paketpriset och den passade bra idag då vi var rätt trötta efter en veckas jobb och en dags shopping.

Henke och Gösta gick en sväng på casinot medan jag och Ida slappade på rummet och såg Idol.

Inga kommentarer: