lördag, november 28, 2009

Inge jobb...

Vaknade vid 8-tiden. Henke skulle åka iväg och visa båten för en spekulant så jag gick en långpromenad med hundarna ute på golfbanan. Tog med mig lite tennisbollar så att de fick varsitt sök också. Denna gång fick Humla börja och hon gjorde det så bra att hon fick ta in alla 7 bollarna.

Neo var strulig och vile gärna söka vidare när han hittat en boll så jag skickade ut Humla med en baktanke att det skulle göra att han ville leverera in direkt för att gå godis och det blev också resultatet så de räckte med att Humla tog in en sen gick inlevereringarna rakt in även för Neo.

När jag kom tillbaka hem blev det en snabb dusch sedan bar det av ner på stan. Idag skulle vi försöka göra klart med lite julklappar. 3 klappar blev färdiga, ytterligare 4 är på G så nu är det bara en eller två kvar. Härligt!!!

Vi blev så hungriga i julhandeln så vi gick på Radjos och tog en VIP-toast men sen fick jag så ont i skallen att vi åkte lite snabbt och handlade mat och sedan bar det av hem så att jag fick ta en tablett och lägga mig ett tag.

Vi stod oss så bra på maten att vi skippade middag och gjorde oss istället en kantarelltoast på kvällen när vi satt och tittade på tv. En till sväng med hundarna blev det såklart också på eftermiddagen/kvällen.

Tanken var att vi skulle göra en ride på en restaruang tillsammans med alkoholhandläggare och polis men pga magsjuka blev det besöket inställt så nu får jag ta det till veckan istället och sedan får vi ta den gemensamma tillsynen på nått annat ställa till våren istället.

Inga kommentarer: