söndag, november 29, 2009

En bra dag...

... blev det idag. Känns som om vi hann massor trots att vi hela tiden tog det lugnt. Låg länge, slappade till en början för att sedan ta tag i räkningar efter frukosten. Sorterade också diverse viktiga papper och SSRK papper.

Henke fixade sedan med utebelysning medan jag tog golfbanesvängen med hundarna. Efter detta monterade vi hundluckan i hundhuset så nu är det "bara" att koppla in belysningen och elementet så är hundhuset till fullo klart och själva gården man monteras upp vilket går snabbt, tar nog bara en kvart. Tror inte vi kommer att ha hundarna ute i hundgården så mycket i vinter men vi kan i alla fall ha dem där korta stunder för att vänja dem. Humla tyckte inte riktigt om luckan men hon vänjer sig nog efter att ha gått igenom den några gånger.

På eftermiddagen gjorde vi en veckohandlingslista men sen slappade vi resten av dagen. En promenad i regnet blev det på eftermiddagen å sen gjorde vi god västerbottenlax till middag. Såg lite film och laddade inför kommande veckan då bl.a. håret ska klippas och nu är det slutligen dags för vaccination för både mig och Henke.

Inga kommentarer: