lördag, november 07, 2009

Birsta City

Japp, det var dagens mål. Ställde klockan på 8 och gick ner och käkade frukost. Efter det så åkte vi ut till Birsta för ännu en dags shopping. Vi anlände ganska precis 10:00 och gjorde som igår, tjejer och killar gick för sig. Jag och Ida hann övrevåningen på förmiddagen och det hade då hunnit bli några toppar.

Vid 12-tiden åkte vi till andra sidan E4:an och handlade lite grejer på Jula, bla ett element till hundhuset och en uppblåsbar dubbelsäng som vi dels kan ha som extrasäng men som jag också kan ha med när jag åker iväg på div aktiviteter. Lunch intogs på Max.

Mätta som få åkte vi tillbaka till Birsta City för att gå igenom källarvåningen också. Blev ytterligare några smågrejer men inga stora grejer.

Dagen avslutades med att åka tillbaka in till stan vid 16-tiden. Jag och Ida vilade var för sig på våra rum medan Gösta och Henke gick och bastade. Vi gjorde oss sedan iordning och tog en drink fram till klockan va 20 och vi promenerade iväg till en Grekiskrestaurang och käkade middag. Det var en rätt dyr restaurang med bra mat men varken förrätten eller efterrätten levde riktigt upp till sitt pris. Varmrätten, lamm på två vis var däremot riktigt god.

Vi avslutade kvällen på rummet med en drink. Alla var rejällt trötta efter dagens shopping och vi hade en dag kvar...

Inga kommentarer: