söndag, november 01, 2009

Vilken helg!!!

Idag var det Grand Finale... Nä skämt och sido så beslutade vi oss för att sluta på ett bra sätt och inte strula till det så mycket den sista dagen utan istället lägga upp övningarna så att hundarna klarade dem utan nått större strul. Hundarna klarade av 3 dagars träning och omställningar förvånadssvärt bra och ballade inte ur. Nu trodde jag i och för sig inte att Humla skulle göra det heller, hon är inte sån men inte heller de yngsta eller hetare hundarna visade några sådana tendenser.

Dagens övningar för Humlas del blev dels ett sök tillsammans med Daisy som inleddes som en klappjaktssituation. När hundarna sedan skickades jobbade de på fint helt skilda ifrån varan och störde överhuvudtaget inte varandra utan tog fin hänsyn även när de kom in för att avleverera vilten samtidigt. Mycket bra!!! Ingen av dem hade några problem med vilten heller om jag minns rätt.

På eftermiddagen blev det lite egen träning, en del passivitet och bl.a lite dirrigeringsövningar med kanin vilket hon klarade utan större problem. Kändes som en lugn och skön avslutning på en fin helg. En avslutning som dessutom bjöd på solsken hela dagen.
Norrblom med "sina" tollare
"Nordiska tollargänget"







Inga kommentarer: