lördag, oktober 31, 2009

Rätta till felen...

Ja det var temat för dagen...

Upp strax före 8 och ut i köket för att äta frukost. Det är konstigt hur bra det kan funka i ett för tillfället rätt oorganiserat hem med 8 gäster och totalt 8 tollare i huset. Runt 9 var vi i alla fall startklara. Idag skulle vi ta tag i problemen och för de flesta hundarna strulade ju viltet nån gång under gårdagen sedan var det allt möjligt annat även om jag generellt tyckte att det inte var sååå stora problem.


Eftersom Nkl-hundarna började igår så blev det Ökl hundarna som fick inleda idag. Emil fick gå själv då han ju är betydligt hetare än Humla och Daisy. Asså jag blir så trött eftersom jag inte minns i vilken ordning saker och ting genomfördes. Hur som helst så fick Humla och Daisy gå tillsammans på linje och köra lite linjetag och sedan skickas till lite olika områden med lite olika svårigheter. Blandannat skickades hundarna genom ett område omgivet av folk med vilt i händerna. När hundarna sedan var på väg in med vilten så kastades det och sköts lite men det besvärade dem inte nämnvärt. Andra svårigheter som de fick göra var att dirrigeras förbi legor där det legat/tidigare kastats vilt men också detta gick bra.


På eftermiddagen fick Humla ett eget motivationssök. Skott sköts inne i skogen innan jag fick gå in. När jag stod på plats sköts ytterligare ett skott och en trut las ner i ett område. Detta gjorde ju att truten blev det som hon hittade först. En kort koll på mig men sedan kom truten in fint och resten av vilten lika så. Liten kort koll när hon kom till kråkan som var det sista viltet. Hon tittade dock mot platsen där vi tidigare stått och skickat men eftersom vi inte fanns där hon tittade så då tog hon kråkan och kom. Jag var nöjd med söket och vilthanteringen eftersom greppen var fina rakt igenom.


Här kommer lite blandade bilder från dagen...







Klockan han bli efter 16 när vi avslutade dagen å då hade det redan börjat skymma. Blev en dusch innan vi samlades för att dricka lite värmande glögg. Lagom tills vi kommit igång och satt och snackade om att vi faktiskt började bli lite hungriga så slocknar plötsligt ljuset. Hmmm inte lätt när man är i ett nytt hus som för tillfället är en byggplats men Marie är ju en klippa och fixade såklart problemet så att Annina kunde värma en jättegod lasagne.


Middagen ikväll blev riktigt skojjig och dominerades av uttrycket OJhah , äh det ordnar vi doa

Inga kommentarer: