tisdag, oktober 20, 2009

Grattis Henke & fest på jobbet

Idag skulle vi egentligen firat Henke som fyllde år men för min del blev det istället en fest på jobbet...

Blev jobb fram till klockan 14:30 då vi bröt upp genom att åka ut tillsammans till Båsfjärd för en promenad i det vackra men något kylslagna vädret. Efter ca en timmes prommenad återkom vi till grillplasten där det tändes en värmande brasa så att vi kunde grilla lite korv och fika lite.





Vi blev ut fram till 18-tiden då vi istället dök in i en värmande bastu med "spa-tema". det fanns olka blandningar av dofter för att lugna och göra oss mera avslappnade men också nån som skulle pigg upp. När vi var varma, rena, avslappnade och pigga så samlades vi utanför omklädningsrummet för lite snacks och dryck.

Vid 20-tiden gick vi upp till kontoret och fikarummet för att äta middag. Lisa på jobbet hade fixat en helt fantastisk plockbuffé till den mustiga soppa som ett annat team hade fixat. Blev en jättemiddag som avslutades med lite presentutdelning till en 60-åring, en nygift och en hjärtopererad kollega.








Blev också resultatredovisning till tipspromenaden, skytte (tänk att skjuta luftgevär i korridoren på jobbet!!!) och annat innan kvällen avslutades med ytterligare en buffe av bakverk som Lisa åstadkommit. Smaskens! Det var säkert 6-7 olika sorters bakverk som intogs om man orkade men det var nog ingen som orkade alla sorter... Gott var det hur som helst och mätta blev vi.




Kalaset avslutades runt 12 då vi diskade undan och röjde lite. Klockan 00:45 kom jag i alla fall hem och då bara stöp jag isäng...

Inga kommentarer: