måndag, oktober 05, 2009

Rivstart

Ny vecka och den rivstartade verkligen. Först full fart på jobbet. Slutade klockan 16 och åkte direkt hem för att ta med hundarna upp i skogen. Tog också med två tennisbollar. När hundarna strosade runt och nosade efter diverse dofter passade jag på att kasta in bollarna i skogen när de inte såg. Kallade sedan till mig Neo och skickade honom på ett sök. Efter ett tag kom Humla och blev intresserad men hon fick vänta tills Neo kommit in med en av bollarna. Då fick hon springa ut och leta en...

Fortsatte sedan promenaden en bit och platsade sedan hundarna på stigen och gick själv ut i skogen och kastade bollarna än längre in (hamnade väl en sisådär 40-50m från hundarna). Skickade sedan Neo först och sedan Humla på den sista. De var duktigt bägge två faktiskt.

Nu gick vi utan skojiga övningar i ca 20 minuter sedan avslutade vi med ytterligare ett tennisbollssök innan vi ånga tillbaka till bilen. Totalt hade promenaden tagit 35 minuter så den var inte så lång.

Hem och sedan iväg på styrelsemöte till Josefin uppe i Bjuråker. Blev mycket snack och lite möte men till sist så var vi nöjda. Kom inte hem förrän strax efter klockan 22 å då återstod bara en snabbkoll på nätet och sedan God-natt!!!

Inga kommentarer: