lördag, oktober 24, 2009

Sovmorgon, picnic och födelsedagsmiddag

Såklart vaknar man tidigt när man väl kan/får sova. Låg i alla fall till närmare 9 och tog det lite lugnt från början. Åt sedan frukost och packade oss sedan iväg till Enånger men först lastade vi på sommardäcken och jag gick en sväng med hundarna.

När vi kom ut till Änga blev det fika och sedan kläddevi på oss och åkte upp til Tjänna i det gråa och riktigt tråkiga vädret. Jag och Henke gick en sväng med hundarna och Neo avslutade promenaden med en liten simtur i Tjännasjön.

Lagom tills vi var tillbaka hade Elden lugnat sig och det var dags att grilla korv. Smaskens men när man sedan var still ett tag blev man lite frusen så vi åkte tillbaka till Änga. De som ville spelade PS2, jag duschade och så tog vi varsin drink innan vi började med maten.

Birgitta hade förberett köttfärs och ost och vi behövde bara hacka lite grönsaker så var maten klar. Först lite mousserande vin och sedan mat och till efterrätt blev det chokladpudding. Mera spel blev det också eftersom Henke hade fått en kamera och några olika spel i precent.

Inga kommentarer: