tisdag, oktober 13, 2009

Fönstertvätt

Idag har det verkligen varit full fart hela dagen. Först fullsmåckat på jobbet och sedan när det var klart åkte vi direkt och handlade lite mat och sedan upp till Henkes försäldrar för att låna släpvagnen.

Väl hemma bytte jag om och tog med hundarna upp i skogen medan Henke lastade släpet med skräp och åkte iväg till tippen. Hundarna fick en ganska kort skogspromenad men med två tennisbollssök a´7 bollar som de fick turas om att plocka in. Det ena söket la jag i ren skogsmark och det andra låg i varierad skog. Stod och skickade på hygge, hade gömt bollar dels i avverkningsris som låg som ett band rakt genom söket och sedan på andra sidan riset inne i skogen som var rätt tät. Båda skötte sig fint och det som förvånade var att det var Humla som hittade alla tre bollarna i riset. Hon som inte gillar att vara och klavsa i ris. Neo å sin sida hade väl inte tid att sakta in där ens... :D

Efter dessa aktiviteter skyndade vi oss hem å så satte jag igång med att torka fönsterna. För att det ens skulle bli av så beslutade jag mig för att bara ta in och utvändigt... Sagt och gjort, i mörkret hann jag med att tvätta alla fönster på övervåningen dessutom alla fönster på nedvåningen invändigt. Kände mig väldigt duktig. Jag avbröt när Henke var klar med maten men hann först med att klippa honom också.

På kvällen skrev jag en artikel om gåsjakten och slappade lite framför tvn

Inga kommentarer: