söndag, oktober 04, 2009

Ta dagen som den kommer...

Äntligen en helt oplanerad dag att få förvalta helt som jag vill. Å hur blev det då? Jo

Sovmorgon till klockan 09:00 och sedan en lugn och skön morgon med ltie hemsidestitt och en rejäll frukost även den i lugn och ro

Klockan 10:30 promenerade vi med hundarna till Håsta för att hämta bilen som blev kvar igår. Hämtade sedan släpet som Henke lastat med våra trädgårsmöbler. Körde iväg med dem till Enånger och passade samtidigt på att hämta vinterdäcken så att vi kan sätta på dem på bilarna när vi känner att det är läge för det.

När vi kom hem och hade lastat av släpet och lämnat tillbaka det på Håsta så åkte vi och köpte lite ljung och handlade lite mat inför middagen ikväll och kommande vecka. När vi kom hem hade klockan hunnit bli efter 15 så det var hög tid för lunch för vi hade hunnit bli riktigt hungriga. Blev efter det sittande och fixade med bloggen så äntligen har jag lärt mig att lägga in större bilder men det innebär lite extrajobb så kanske inte lägger in stora bilder jämt vi får väl se.

Efter detta satte jag igång och rensa i klädkammaren under trappen, Blev 4 jackor mindre (en ska bort, resten åkte upp till garderoben uppe), 7 par skor och dessutom en hel del skräp som kastades. Dammsuget blev det också å så ordning och reda bland väskor som ligger under trappen (5 väskor åkte ut till förrådet istället), Nu kan man altså komma in i garderoben och se vad som finns där. Mycket bra.

Rensade, eller snarare städade även kläskåpet i hallen så nu är det bara grejer som vi använder regelbundet kvar där. Får snart komplettera med lite mera vinterkläder som mössor och vantar men nu finns det ju plats.

Mitt i denna röra så ringer telefonen och det var Eva-Lotta. Hade helt och hållet glömt att jag ju skulle på Tupperware- party idag. Attans också!!! Det var inte riktigt att bara ta dagen som den kom, jag hade helt och hållet glömt!!!

På kvällen gick jag ut i skogen och testade Rolands pannlampa så jag kommer att köpa en lika dan sen. Gjorde också god mat i form av grillat kött, rotsaksgratäng och Creme brulè, smaskens!

Kvällen blev lugn framför tvn

Inga kommentarer: