tisdag, november 10, 2009

Me & I

Idag har det vekligen varit full fart. Henke stack till Jönköping klockan 05:00 å då skällde hundarna när hans resekamrat kom in vilket såklart väckte mig å då var jag ju tvungen att gå på toa å sen trodde jag att väresystemet strulade igen så då blev jag tvungen att gå ner och kontrollera det så inte kunde jag somna om efter det.

Frukost, promenad och sedan iväg till jobbet. På förmidagen blev det två inspektioner av sk. grillvagnar och dessutom gick jag iväg med prover till bussgods.

Hem på lunchen och en skogspromenad, det gäller att passa på när man åker hem på lunch den här tiden på året för annars får man ju aldig vara ute i dagsljus.

Tillbaka till jobbet och iväg på en inspektion till en yrkesfiskare å då kom vi inte tillbaka till kontoret igen förrän klockan 16. Upp och avsluta för dagen och sedan full fart hem för att ta en llångpromenad med hundarna i snövädret, mysigt!!!

Kom tillbaka hem klockan 17:30, värmde lite mat och kastade in mig den och åkte sedan iväg till Kattis i Harmånger tillsammans med Helena, Birgitta och Anette för att gå på "klädparty" www.meandi.se För min del blev det bara en tunika men de som har barn beställde ju en hel del. Gott fika blev det också innan vi begav oss hemmåt igen. Kom hem 22:15 och kastade mig då i duschen, kollade lite dator och slumrade sedan som en stock. Vilken dag och shit va många steg det blev 23283!!!

Inga kommentarer: