måndag, juni 21, 2010

Hemresa

Så var det dags. Då man aldrig vet om de kommer att strula med en vid gränskontrollen så åkte vi rejällt i förväg. Vi visste dessutom inte hur lång tid det skulle ta med hyrbilen och dessutom ville vi ha lite tid till godo OM det skulle hända nått på vägen. Vi steg upp klockan 07:00 och kom iväg lagom till klockan 09:00.

Allt gick bra så vi kom fram väldigt tidigt till Zagrebs flygplats där vi snabbt kunde återlämna hyrbilen. Zagrebs flygplats är mycket liten och det är inte särskilt serviceminded. Det tog lång tid att få sig lite fika och de är så förvirrade att de dessutom glömde att ta betald av både mig och Henke och mamma och pappa. Pga den dpliga servicen så påminnde vi dock inte om detta så det blev ett billigt fika.

Tidsenligt kom vi iväg och av nån anledning tyckte jag flygningen var ritkigt läskig även om vi kom fram välbehållna till Frankfurt. Där hade vi 2 timmar på oss men Frankfurt är ju sååå stort så mycket av tiden fick åt till att förfytta sig i de stora hallarna.

Resan till Stockholm gick bra och nu väntade en 2,5 timmars bilresa. Vi stannade till på MAX i Uppsala men sedan bar det av i full fart hemmåt och vi anlände hemma strax efter klockan 00:00.

Inga kommentarer: