lördag, juni 05, 2010

Tollarspecialen

Japp, ute i sista sekunden men nu är jag anmäld i alla fall. Lite konstigt att man inte fick nån bekräftelse på mailen men det kom upp en bekräftelse på skärmen men den försvann efter 5 sekunder så jag hann aldrig skriva ut den. Hoppas att det funkar i alla fall. Jag har ju i alla fall anmält och betalat. J.la dator som ska krascha just nu. På måndag ska den i alla fall lämnas in. I år anmälde jag bara Humla å bara till jaktprovet och utställning. Tanken är att vi ska jobba på Workingtestet också så jag kommer verkligen att få se mycket hundar.

Camilla har fixat ett boende till kanonpris, hoppas att det blir bra men det låter lovande eftersom stället även har massage mm så eftersom boendet är så billigt så kanske man ska unna sig en behandling också. VI får väl se...

Annars har dagen flutit på lugnt. Hade ett långt samtal om avel med Ninni på Agildes så jag kom inte ut på morgon promenaden med hundarna förrän klockan 12:30. Vi gick en sväng ner förbi hamnen och sedan till kennelklubben och kollade lite på deras inofficiella hundutställning.

Gick sedan hem och fikade och sedan blev det en vända till båten så hundarna fick se den för första gången och vi kollade lite mera vad som fanns i båten samt mätte lite för att kunna fixa en bäddmadrass och en mörkläggningsgardin för ventilationsluckan i förpiken.

Efter båtkollen blev det veckohandling och sedan hem igen för att slappa lite. Till middag gjorde vi tsatsiki, grekisk sallad och grillade grillspett. Kvällen spenderades med Änglagård, Andra sommaren. Det var verkligen evigheter sedan man såg den men underhållade var det...

Inga kommentarer: