söndag, juni 20, 2010

Sista dagen i Bosnien

Så hade vi kommit till sista dagen i bossnien. Tiden har gått sååå snabbt!

Idag efter fruosten hade Ljubo tennisskola. Amande ville gärna vara med så hon spelade tennis i 2 timmar medans vi solade vid poolen och Emil badade konstant. Efteråt badade även Amande och sen passade vi på att äta lunch vid poolen.

Många vänner till Ljubo kom ohc fikade efter tennisskolan så Karin och vårt gäng åkte iväg och tittade på lite minnemärken från andra värdskriget som ligger bara 2 km bort. I området hade det legat ett konsentrationsläger så på platsen fanns 700 000 personer begravda i massgravar på ett stort område. Helt osannorligt är det att vara på en sån plats.

På husen i närheten syntes tydliga spår från det senaste kriget bara 15 år tidigare, På asfalten på vägen fanns märken från stridsvagnar men det är sååå ofattbart att de för bara 15 år sedan skjutit på varandra alldeles intill den plats där vi bott de senaste dagarna.

När vi kom tillbaka åt vi en macka innan vi surfade på nätet innan middag. Nu fick vi också bekräftat att Prinsessan Viktoria fått sin prins Daniel igår.

Sista natten med gänget lyckades Amanda halka och göra illa benet men vi tror inte att det är nån fara. Vi tackade för oss genom att lämna 1200kr till Mile och Mira som de ska använda till de växthus som de ska bygga till hösten. 1200 kr är mer än en månadslön för Mire så han blev riktigt rörd.

Inga kommentarer: