söndag, juni 13, 2010

Nya stränder att utforska

Nu hade vi testat två olika stränder så idag beslutade vi oss för att testa stranden nedanför den fina restuarangen. Den visade sig vara barnvänlig så det var trångt på stranden. För att barnen skulle ha nått att leka med så gick jag och Henke och köpte dem varsin uppblåsbar badmadrass. Det var uppskattat minsann!!!
På lunch gick vi upp på ytterligare en fräsch och fin restaurang och käkade en pizza med lufttorkad skinka, mycket god!!!

På eftermiddagen skulle barnen hållas inomhus för att inte bränna sig så jag och Henke gick en utforskningsrunda och tog reda på var man kunde hämta ut mera pengar. Blev mycket promenad idag och lite sola men det kanske är bra, då bränner man sig inte... På eftermiddagen gick jag och Henke bort till en fin klippstrand som vi sett. Där blev det lugnt och skönt så att man kunde slappa och bada och vila ordentligt. Äntligen släppte huvudvärken så att jag kunde njuta till fullo.

Middagen denna kväll intogs på vår nyfunna favoritrestaurang från igår och traditionsenligt avslutades kvällen på balkongen. Innan vi gick hem passerade vi ett av lyxhotellen på Verudela... Mycket lyxigt!!!


Lyxhotellet Histria


Inga kommentarer: