söndag, oktober 03, 2010

En skön dag

Har inte alls hunnit det jag tänkte idag men ändå känner jag att det varit en riktigt bra dag. Vaknade 05:50 men gav mig f-n på att inte stiga upp. Lyckades efter ett tag somna om och vaknade inte förrän 08:00, härligt!

Lugn och skön morgon sedan en prommis med hundarna och passade då på att lägga ut ett tennisböllssök som blev OTROLIGT tufft i hlgt gräs. Hade lagt ut 11 bollar men när de hade plockat in 3 var så gick vi ut och hämtade de sista tillsammans.

När vi kom tillbaka hade grannen varit över med en skrak så Humla fick apportera lite på gården också å det gick bara fint!

En tur till Harmånger för att fira Klara 4 år, Alva 0 år (1 vecka). Blev många paket och mycket fika, smaskens!

Väl hemma gick jag och Henke en långpromenad med hundarna och sedan gjorde vi en god middag. Först lite förrätt med crustader med banan och ädelost i ugn sedan lövbiff. Vissa med gorgonzola och vissa med senap och pepparrot. Allt såklart i grädde och serverat med pommesfritts, Mums! Kändes lyxigt att dricka vin men visst är det väl lördagkväll?

Har inte gjort det jag verkligen hade tänkt göra, SSRK-bokföringen men det känns som att det var en lugn och skön dag vilket jag absolut behövde så bokföring får det bli nån annan dag...

Inga kommentarer: