fredag, oktober 22, 2010

Härlig fredag

Tjoho, ätligen fredag!!! Började som vanligt dagen med lite träning nere i källaren. Blev sedan full fart hela dagen fram till lunch. Snabbåt lite mat och jobbade sedan vidare fram till klockan 13:30 då jag flexade ut. Gick en snabbis på systemet och åkte sedan hem för att ta med hundarna upp i skogen. Det var riktigt härligt ute, soligt och fint och den lilla snön som kommit ligger kvar på sina platser. Här kommer lite bilder från promenaden:
När jag kom hem vilade jag en halvtimma och sedan satte vi igång och fixade med Henkes födelsedagsmiddag. Henke hade valt följande meny:

Förrätt: Marinerade pilgrimsmusslor och parmainlindad sparris

Varmrätt: Grillad Rostbiff, smörstekta katareller, hemgjort persiljesmör och potatisgratäng

Efterrätt: Vit chokladpanacotta med hallon

Lasse och Birgitta hämtade vi klockan 18 å sen blev det en helkväll fram till klockan 01 då vi följde dem en bit på vägen för att rasta hundarna.

Humla är riktigt dålig i magen, hon gnällde i morse och när Henke gick upp så rusade hon ut och bajsade. När vi kom hem på lunchen hade det hänt en olycka i rummet och när jag gick med hundarna så var hon också dålig i magen. Inte alls sig lik med låg svanshållning och lite dämpad... Hoppas att hon piggar på sig...

Inga kommentarer: