söndag, oktober 24, 2010

Trött Humla

Vaknade till när Humla kom upp och la sig i sängen och av någon anledning lyckades jag inte somna om. Alldeles för tidigt att stiga upp klockan fem så jag tvingade mig att ligga kvar till klockan åtta men då var det stopp så jag gick upp och kollade på tv medans övriga sov. Så här såg det ut när jag klev upp:
Tror inte att de kom upp förrän vid 9-9:30 nån gång. Då blev det i alla fall frukost och sedan gick vi en promenad efter blivande E:4an. Vi gick längre än vi någonsin gått så det blev nästan en mil tur och retur. På vägen såg vi passkyttar, Neo klättrade upp på de höga sidofyllningarna vid vägen och kollade dessutom in bygget av en bro och den nyformade bäcken.
När vi kom tillbaka stannade vi i skogen och plockade lite lingonris men då kom Zandra så vi gick tillbaka till huset och fotade Grattis. Jag är verkligen helt värdelös på att fota svarta hundar om det inte är strålade sol. Här kommer i alla fall ett par bilder:


Efter att vi druckit lite kaffe så kom Helena och vi gick ner på täkten för att träna lite. Var skeptisk på att Humla skulle vara på G men det gick OK men ingen riktig fart var det. Etta däremot har verkligen fått driv.

Var iskall när jag kom in. Hade bara jympadojjer med mig till Enånger och det var blött i gräset så jag var dyngsur om fötterna. Brrr! Blev lite varmkorv och sedan packade vi ihop oss efter att vi slappat lite i soffan. Gick dock en kortis med hundarna först så nu har det fått sitt för idag och vi behöver inte ut nått mera....

Hem till Hudik kom vid 17-tiden så vi packade upp och åkte sedan och köpte pizza. Kvällen spenderades med 2*Beck

Inga kommentarer: