lördag, oktober 30, 2010

Husvisning

Nytt försök. Inläggen brukar inte försvinna på bloggen men nu gjorde det de i alla fall. Hur som helst så fortsatte denna dag som natten hade slutat. Var urkass fram till 12:30 då ÄNTLIGEN huvudvärken började ge med sig. Åt frukost och duschade och sedan oljade vi in bordet. Bara att hålla tummarna att det blir bra nu.

Klockan 15 åkte vi iväg på ytterligare en husvisning. Ett mycket intressant objekt där huset denna gång var kalas men tyvärr låg det lite inträngt. Inte mellan hus men mellan en väg med bysshållplats (1 meter från husväggen) och en kohage (3 meter från altanen). Hade det inte varit för detta så hade objektet varit högaktuellt men nu gick det tyvärr bort.

När vi kom hem gick vi en promenad på golfbanan å sen åkte vi på middag till Ida och Gösta. Som vanligt bjöds på fantastisk middag å dessutom hann vi med att planera ett helgaktivitet framöver. Just nu känner jag ett desperat behov av att få lite ledighet och gärna i kombination med SPA.

Huvudvärken smög sig tillbaka, tabletterna verkade bita denna gång men vi avslutade ändå kvällen och gick hemmåt i mörkret.

Inga kommentarer: