fredag, oktober 29, 2010

Slutade som en riktig skitdag!!!

Dagen idag slutade verkligen som en riktig skitdag!!! Men vi kanske ska börja från början. Träning nere i källaren under 1 timme var ju bra. Hann dessutom med att sitta i massagefåtäljen i 10 minuter innan jag gick upp.

Jobbade på med allt mellan hinnel och jord. Trodde att dagen skulle vara helt fri men det verkar inte som om det finns några fria dagar längre. Full fart hela dagen blev det och ett rätt stort kaos är det ju på kontoret men än så länge sitter jag i mitt eget rum och för min del är det rätt OK, får väl se hur det blir till veckan.

Hur som helst så kände jag hur jag fick ont i skallen vid lunchtid. Sakta men säkert blev det värre och värre och när jag åkte från jobbet så åkte vi först förbi Kjelles där vi köpt bordet. Vi fick med oss olja och slippapper som vi ska olja in bordet med. Blir inte det bra så får vi reklamera bordet men vi hoppas att det räcker med att det får lite olja...

När vi kom hem så gick jag ut i skogen med hundarna. Hade hoppats att en lång skön promenad skulle lätta huvudvärken men icke! Inte blev det bättre av middagen som var kanongod, lövbiff med pepparrot och pommes. Henke åkte iväg och spelade poker å jag gick och la mig. Senare på kvällen gjorde jag lite blåbär och varm kolasås men huvudvärken bara fortsatte. Gick och la mig tidigt men när inte huvudvärken släppte så började jag till sist må riktigt illa. Så illa att jag spydde nån gång mitt i natten, runt 5. Fick nästan panik när jag spydde blod men tack och lov kom jag ju rätt snart på att jag ju ätit blåbär och att det var det som gav färgen. Hela natten sprang jag upp och ner mellan sovrummet och köket/toan för att dels hela tiden ha en kylmask till hands och dels spy. Usch vad jag mådde illa!!!

Inga kommentarer: