onsdag, oktober 20, 2010

Snön lyser vit... på Henkes födelsedag

Vaknade och konstaterade att snön vräkte ner. Tack och lov var det nollgradigt så på vägarna smälte snön direkt däremot la det sig ett vitt täcke på gräsmattan. I år blir det lätt att komma ihåg vilken dag den första snön kom! Den kom på Henkes födelsedag, GRATTIS Henke 35år!

Dagen på jobbet var helt hysterisk. Många borta och mycket som händer samtidigt gjorde att jag fram till lunch var hyperstressad men efter lunch lugnade det tack och lov ner sig. Hann dock bara med 30 minuters lunch mellan möterna men så var det en skojjigt möte på eftermiddagen då vi tittade på renoveringen som kommer att påbörjas hos oss inom 1-2 veckor.

Efter jobbet var det full fart för att hinna handla och sedan var det dags för logendamerna (Druiderna) att träffas för att göra ett studiebesök på Delsbo Candle. Vi anlände till fabriken klockan 18 och fick först en gedigen genomgång av den vetenskap som faktiskt ljus är. Efter nästan en timmas intressant samtal gick vi runt i fabriken och avslutade med att handla en massa ljus. MYCKET intressant var besöket!

Efter detta åkte vi till Café 11:an för att fika men eftersom många utanv oss inte hunnit med någon middag så åt vi istället pizza, jag och Birgitta delade på en mycket god pizza med Gorgonzola.

Hem kom vi inte förrän vid 22-tiden och jag var trött så sängen väntade rätt snart.

Inga kommentarer: