måndag, oktober 11, 2010

Ny vecka igen...

Veckorna går just nu i ett rasande tempo. Spontant så känns det som att det skulle vara skönt med lite ledighet men samtidigt skulle jag vilja göra nått skoj i så fall och jag vet inte rikigt vad. Jobbar på ett tag till så får vi se om det blir nån ledighet framöver.

Efter jobbet idag tog jag med hundarna på en långpromenad på golfbanan. Hade dessutom tagit med 11 tennisbollar som jag la ut som ett sök i ett risigt skogsområde. Hundarna fick sedan omväxlande ta in två bollar var tills det bara var en boll kvar som vi gick ut och hittade tillsammans.

När jag kom tillbaka hem igen fick Humla ett släpspår i mörkret och sedan ett litet sök med tre vilt. Hon gjorde allt kanonfint men jag är lite orolig för att det är snulligt vilt hon föredrar just nu. Trodde att hon skulle käka upp kaninen å hon som aldrig brukar noppa vilt när hon lämnat av kastade sig gång på gång efter viltet.

Kvällen spenderades med Sommarpratarna med bl.a Per Johansson från Glada Hudik Teatern och dessutom betalade jag tillbaka anmälningsavgiften till alla som kommit med som reserver men som inte erbjöds plats på Järvsöprovet så nu återstår bara 5 återbetalningar sedan är det klart...

Inga kommentarer: