fredag, oktober 01, 2010

Målet nästan nått...

Mitt mål som jag uttalade sista veckan på semestern är nästan nått. Ligger rätt i tid i alla fall så nu hoppas jag att sista veckan går lika bra annars måste jag förlänga tiden. Vad pratar jag nu om då? Jo uttalade ju ett mål sista semesterveckan att jag efter 8 veckor på jobbet skulle gått ner 8 kg. Nu har jag jobbat 7 veckor och idag kunde jag konstatera att jag är 7 kg ner så en vecka kvar och ett kilo kvar... Skönt är det i alla fall för nu kan jag ha mina kläder (framförallt mina byxor) vilket jag faktiskt inte kunde i mitten av augusti.

Annars började dagen som alla fredagar, med träning i källaren. Resten av dagen spenderades med diverse jobb och möten och avslutades klockan 16:15 när jag åkte hem då jag hade så ont i skallen. La mig en stund men när Gunilla ringde och frågade om jag inte skulle ut med hundarna i skogen å det skulle jag såklart så vi gjorde följe. Fem spralliga hundar men 2 förvånandsvärt lugna tollare...?

Henke dammsög under tiden och sedan fixade han tacomiddag medan jag rensade svampen som jag plockade i förrgår. Huvudvärken fortsatte men jag höll mig i alla fall vaken fram till strax efter 22. Vi såg den nya "Robin Hood" filmen med Russel Crowe men när den var slut så stupade jag isäng och somnade tack och lov som en stock.

Inga kommentarer: