onsdag, december 08, 2010

1000 kronor fattigare...

Jaha... Så stressar man för att komma i tid och råkar utan att veta om det parkera på en handikappsparkering... Resultatet för denne ekvation blev 1000: pling!!! Blir till att hålla sig till de parkeringaplatser vi är förvisade till och springa fortare istället. Det kommer liksom att bli billigare i längden.

På kvällen efter jobbet var det trevligheter på gång men hade glömt tiden så det blev till att hasta iväg... Stod i lugnan ro och lagade mat när jag ser att det står en bil på vår uppfart. Efter ett tag slår det mig att det ju är skjutsen till glöggprovningen. Oj oj oj, nu blev det full rulle! Slänger på mig jackan och lyckas då slita av ett örhänge och åker sedan iväg utan presenten till värdinnan. Jaja, det gick ju bra i alla fall, Henke tog hand om maten som stod i ugnen när han kom hem och örhänget gick att lirka tillbaka så nu var det bara att njuta av Hemkokt risgrynsgröt och skinkmacka och sedan glöggprovning och massa goda tilltugg. Mums!!! Var supermysigt ute i "båsfjärd", massor med snö och massor med marschallen mitt ute i skogen som i övrigt är alldeles kolsvart. Pga kylan var vi inte ute så länge som det var tänkt så jag klarade mig trots att jag inte hade kläder för att vara ute.

Blev en trevlig kväll som varade fram till klockan 22:30 och kom dessutom hem med en vacker dörrkrans gjord av grönmossa, äpplen och lite annat.

Inga kommentarer: