onsdag, december 01, 2010

Tollaren

Kom sent till jobbet idag eftersom vi var förbi bilverkstan och betalade för att båda bilarna nu är servade. De fixade ytterligare lite grejer så det tog lite tid å sedan åkte jag och gjorde lite ärenden innan jag åkte till kontoret. Där var det full fart från början så det var bara till att hugga i allt som skulle göras.

På lunchen åkte jag hem till hundarna och gick en runda. Fick också tidningen Tollaren idag och måste erkänna att jag blir lite stolt över min Humla. Hon gjorde sig dessutom bra på bilden tycker jag. Här kommer min lilla favoritbild!
Efter jobbet idag gick jag en sväng med hundarna i skogen. Hundarna drog iväg men när jag visslade kom de tillbaka tillsammans, Humla med ett rådjursben i munnen. Blir så imponerad över Humla som glatt kommer fast hon hittat nått riktigt smaskens. Hon lämnade av till mig, fick en godis men sen fick hon tillbaka benet. Stolt som en tupp vandrade hon omkring med benet men när vi kom till bäcken och hundarna gick kopplade så knäckte jag av benet i knäleden och gav Neo en del. Nu hade jag två stolta hundar med varsitt ben i munnen.

Väl hemma fixade Henke middag medans jag rensade uppe i vårat sk Nallerum. Båtdynor, kuddar och filtar är nu undanstuvade, nu gäller det att Henke röjjer band alla gamla vidoeband också.

1 kommentar:

Vildandsmamman sa...

Jättefin bild på Humla :o))))