måndag, december 27, 2010

REA och restaurangbesök

Blev en rejäll sovmorgon idag och sedan en ännu rejällare promenad med hundarna ute på isen. Jag, Henke och pappa promenerade efter den upplogade vägen ute på isen. I år hade de plogat lite annorlunda så först hamnade vi ute vid fårön och sedan genade vi lite för att komma över på en annan plogat slinga som ledde oss tillbaka till stan. Blev totalt ute i ca 1-1,5 timmar någonting.
Efter en dusch så åkte jag och Henke ner på stan och fikade med Thomas och Emil och sedan gick vi en runda och kollade om vi kunde hitta några REA-fynd men så blev inte fallet förrän vi kom på Elgiganten där vi inhandlade en örontermometer.

När vi kom hem så gick vi ytterligare en promenad med hundarna och sedan tog vi en tur till Thomas för att hämta lite kort från Kroatienresan. Vi hade då kört igång två maskiner tvätt innan vi åkte så vi åkte sedan och tog rätt på det sedan gick vi ner på stan så bjöd jag och Henke mamma och pappa på middag på Golden Dragon, en restuarang i Piteå. Blev en god middag med räkcoctail och plankstek. Smakade MYCKET bra!

När vi kom hem gjorde vi i ordning en Irish Coffe och såg lite tv men gick till sängs hyffsat i tid eftersom vi ju ska åka hem i morgon. Packade och gick och la oss vid midnatt.

Inga kommentarer: