onsdag, december 22, 2010

Herrejösses!!!

Idag skulle det vara snöfritt men över Hudiksvall har det parkerat sig ett snömoln utan dess like som ger ENORMA mängder snö bara lokalt över Hudiksvall. Henke skottade en timma på morgonen men ganska snart insåg vi att det kanske inte är läge att vänta så länge med att åka om det kommer att bli så här.

Vid 11 åkte vi hem och gick en sväng med hundarna och snön vräkte fortfarande ner. Henke skottade ytterligare en timma å efter att vi käkat lite så begav vi oss iväg men då hade E4 blivit avstängd pga två trafikolyckor. För att inte bli stående i bilköer åkte vi därför via Bergsjö och sedan ut i Gnarp och då hade precis trafiken släppts på. 1,5 mil utanför Hudik slutade det snöa så resten av vägen var föret bara fint. Enligt rapport kom det nästan 1 meter snö vid kusten utanför Hudiksvall. Räddningstjänsten fick plocka fram bandvagn för att undsätta insnöade människor.

Vi stannade till på MAX i Umeå och rastade hundarna och käkade sedan fortsatte vi till Piteå dit vi anlände vid 21-tiden.

Alla grejerna baxades upp de 4 våningarna sedan gick vi en tur med hundarna innan vi satte oss till bords och käkade rensteks och laxrörasmörgåsar tillsammans med mamma, pappa och brorsan.

Inga kommentarer: