söndag, december 12, 2010

Mysigt besök

Idag steg jag upp i tid för att tillsammans med hundarna och Helena och Etta åka till Arbrå och hälsa på Ulrica. Vi anlände vid 11-tiden och gick en promenad i skogen tillsammans med alla hundarna som fick "känna på varandra" och bara vara.

När vi kom tillbaka hem till huset drack vi lite vämrande glögg och sedan bjöd Ulrica på köttfärs och kantarellpaj, smaskens!

Resten av eftermiddagen satt vi och pratade barn, hundar och annat tills det mörknade. Då begav sig jag och Helena hemmåt mot Hudik igen.

När jag hade släppt av Helena började bilen krångla men jag skulle gissa att det "bara" var handbromen som frusit men vi får se i morgon. Det rök i alla fall om ena bakhjulen när jag svängde in på gården och Henke kastade lite snö på det.

Åkte sedan och hämtade Pizza som vi snabbt smällde i oss och sedan såg vi en film där den som skrivit handlingen vekligen måste haft en enormt bra fantasi för det var inte lätt att hända med i svängarna.

Under tiden jag var borta hade Henke fixat ytterligare en julklapp och dessutom tagit in granen så den klädde vi på kvällen så nu är det riktigt mysigt och trångt i vardagsrummet.

Inga kommentarer: