fredag, december 10, 2010

Julfest

Årets första och förmodligen enda julfest var det dags idag. Först började dock dagen med att Hudiksvalls lucia besökte Guldsmeden och Hudiksvalls kommun. Stämnigsfullt men kändes lite konstigt eftersom det ju faktiskt är ett tag kvar till lucia.

Hur som helst så blev det sedan jobb fram till lunch då jag gjorde ett litet snabbt besök ner på stan och kollade lite inför julklappsinköpen som vi ska försöka oss på i morgon.

Direkt efter lunchen gick jag och Helena ner och tränade vilket ju också kädes bra eftersom det nu är några veckor sedan sist. Efter lunch gick tiden fort men vi hann i alla fall med lite glöggfika innan jag avslutade dagen redan klockan 15.

Full fart hemmåt, Henke gick med hundarna medans jag konstaterade att jag verkligen inte har några finkläder som kändes rätt men till sist så hittade jag i alla fall nått... Klockan 16:40 skjutsade Lasse oss till Micke och Eva-Lotta för lite fördrink och tilltugg innan vidare transport till Hagmyren, Hudiksvalls travet för Voiths årliga julfest men julbord. Oj oj oj vad mätt jag blev. Blev helt enkelt tvungen att stå över efterrätterna.

Under kvällen bjöds det på Hudiksvalls lucia igen, Hermansson och Rask, Voiths-Bigband, sångtävling och såklart god mat.

Vid 23:30 fick vi chansen att lifta hem så det hakade vi på. Både jag och Henke är rätt slitna så det kändes skönt att komma hem i hyffsad tid.

Inga kommentarer: