lördag, mars 23, 2013

Husfix

Idag kunde vi fokucera på huset i Nordenholm igen. Började med en promenad i skogen med hundarna och bar sedan ut sängen från datarummet till gäststugan då det blev för trångt i datarummet med en säng också. Rensade också upp och bar ut alla tämda flyttkartonger så nu ser varporten ut som en kartongfabrik eller nått.

Vi åkte iväg och köpte nu antennkabel och skenor och hyllplan för att fixa till förrådet. Vi måste dock hitta en lång klädstång som ska monteras under en av hyllorna så att alla vinterjackor och annat kan hängas där.

På eftermiddagen kom Katarina och Jonas med barnen på besök för att kolla in huset och fika.

Jag satte upp gardiner i sovrummet, datarummet och gästrummet så nu saknas det bara i matrummet och köket men där måste ny gardiner köpas in.

På kvällen gick vi en långpromenad nere på täkterna och till middag blev det grillat idag. Smidigt att kunna stå under taket på altanen utanför vardagsrummet. Gott blev det också, ytterlår och broccoligratäng.

Skulle njuta av ett glas vin efter middagen men efter två klunkar somnade jag i soffan och vaknade inte förrän vid 2-tiden.

Inga kommentarer: