söndag, mars 10, 2013

Repris från igår med en överraskning

Dagen kändes som att det skulle bli en repris från gårdagen. Fint väder, packning och lita annat. Nu visade sig att det skulle bli så och lite annat var en överraskning....

Började bra med en lugn morgon kl 08:30. Lite nyhetsmorgon, Facebook och sedan halkade jag in i packsvängen och packade alla hundgrejer. Efter frukost och lite mera packning tog vi hundarna på en kort promenad som blev lång då vi kom ut på isen och det gick så bra att gå där. När vi promenerade vid golfbanan plingar helt plötsligt min telefon och det står "SSRK Kurs i Ljusdal"! Va var det idag igen? Hade helt förträngt det men det var tur att jag lagt påminnelsen 1 timma innan för nu blev det snabba ryck. Mer eller mindre sprang hem med hundarna och kastade mig i bilen klockan 12:30. 13:10, bara 10 minuter för sent stapplade jag in i lokalen i Ljusdal.

Mycket klickerträning och idag var det kontakt och passivitet som skulle tränas. Jag kör utan klicker men det gick bra i alla fall. Vinna har fin kontakt så vi la till position också för att förbättra den då hon sitter lite snett bakom mig. Avslutade kursen med lådan å det blir ju lite av samma grej för det ska också ge upphov till en bra position vid sidan så småningom så det blir nog bra det här. Lite tråkigt att vara inne dock, vill ut och träna jag!

Hur som helst så kom jag hem vid 16-tiden och då blev det ytterligare en låga medan jag väntade på lite "lunch" för jag var vrålhungrig. Blev bara lite räddning för vid 18 skulle vi göra middag och då hade vi hunnit packa det mesta i köket, badrummet, hallen och förrådet under trappen. Nu lever vi i kartonberg!!!

Kvällen blev lugn för jag var trött och fick lite ont i skallen. Började se SALT som jag förvisse sett tidigare men tycker är bra men jag orkade inte vara uppe tills den var slut så vid 23-tiden kröp vi till kojs.

Inga kommentarer: