söndag, mars 24, 2013

Kurs och underbart vårvinterväder!!!


Vaknade och konstaterade att det även idag var en underbart väder ute. Såklart blev det fix i huset till att börja med.
I dagsläget ser det ut som följer:
- Badrummet klart!
- Gästrummet är klart. Möjligen skulle det passa bra med en lampa i fönstret.
- Till datarummet måste vi köpa in en bokhylla innan det kan bli ordning där…
- I sovrummet återstår att montera tv på väggen men vi måste också köpa nya sängbord sen är det rummet klart för nu…
- Matrummet är klart för nu men det skulle inte skada med en kristallkrona ovanför bordet och kanske en skänk men vet inte riktigt än….
- Köket ska göras om så det kommer inte bli klart förrän hela köket är rivet och utbytt…
- Vardagsrummet är i stort sett klart. Bara en tavelram som ska upp. Sen kommer nog inköp av fåtöljer men det blir som sagt sen…
- Förrådet är på god väg men måste köpa in en klädstång så att vi kan hänga in alla kläder där. Innan dess kan vi inte packa upp alla kartonger med kläder men det vi använder är i alla fall uppe…
Återstår gör också att få ordning och reda i garage och garageförråd men det känns inte lika akut men vi har börjat även där så det är på G.

På förmiddagen utforskade vi nya området och hittade ytterligare en härlig runda som tog närmare 1 timma. Sååå fina marker att gå i och så fint väder även om jag såklart inte kommer att få behålla det varje dag. Skönt var det i alla fall att vara ute i skogen idag.



Strax efter 12 åkte jag till Ljusdag för kurs med Grete. Idag var vi ute och det känns alltid roligare än inomhus i vanliga bostadsutrymmen. Vinna har inte fått någon som helst träning de senaste veckorna så jag var mäkta imponerad över hur duktig hon var på de uppgifter vi gick igenom idag. Gripande, position (lådan), handtarget och stadga i sittandet.

Till middag lagade vi idag Pekinsoppa vilket var väldigt gott.

Blev sedan en slapparkväll med blogguppdatering.

Inga kommentarer: