söndag, mars 31, 2013

Första middagsgästerna

När man går och lägger sig tidigt så vaknar man också tidigt så jag steg upp redan halv åtta men eftersom vi ställde om klockan så blev det ju halv nio. Jag gick ut och rastade hundarna och när jag kom in hade alla andra kommit upp också.

Blev frukost och sedan åkte vi upp till Tjänna. Promenerade ute på isen och fikade sedan innan det var dags att åka hemmåt. Vi var ute i två timmar i det härliga vädret!










Handlade på vägen hem och röjde sedan ytterligare när vi kom hem. Nu känns huset rätt så klart men några kartonger återstår inne och sedan ska ju saker och ting upp på väggarna också och förmodligen ska det ordnas lite bättre i skåp och hyllor.

Hur som helst, förberedde middag och duschade och när Henke åkte iväg för att hämta Eva-Lotta och Micke så tog jag hundarna på en tur. Praktiskt med middagsgäster som sedan har gångavstånd hem.

Hur som helst blev det silltårta till förrätt med öl och nubbe.


Till varmrätt blev det fläskfilégryta med banan och paprika som vi serverade Broccoligratäng till

Efterrätten blev en Glenn Strömbergglass som var alldeles för söt och inte alls särskilt god tyvärr.

Vi satt och pratade och klockan flög iväg i en väldig fart. När det var dags att avrunda kvällen följde vi med en bra hit på vägen för att rasta hundarna och komma ut en stund. Det var riktigt skönt ute!

Väl hemma diskade vi undan och röjde bort för det är skönt att komma upp på morgon och slippa ta rätt på intorkad disk. Somnade direkt när vi gick och la oss...

Inga kommentarer: