fredag, mars 29, 2013

Möbelmontering och en tur till Enånger

Hade tänkt vara hemma hela helgen men känns skönt att vi bestämde oss för att åka iväg. Slappnar inte av annars utan vill fixa och greja hela tiden när jag är hemma. Hur som helst så monterade vi ihop Malmbyrån, Liatorp sideboard samt monterade dörrarna på bokhyllan. Såklart innebar det även att vi flyttade en del andra möbler så för var dag som går så blir det mer och mer klart för hur vi kommer att möblera alla rummen.

När vi var färdiga med detta vid 14-tiden åkte vi till Änga för att fira påsk tillsammans med Lasse och Birgitta. Blev en promenad med hundarna på täkterna och sedan en dusch och en drink för maten som bestod av traditionell påskmat. Åt så att jag höll på att storkna för det var sååå gott.

Kvällen blev lugn. Såg tv men vi var alla trötta så jag och Birgitta gick och la oss redan 22:30. Då hade Henke sovit i soffan en halvtimma redan men det gick helt enkelt inte att väcka honom så först när Lasse hade sett filmen klart fick han liv i Henke. Klockan var dock bara strax efter 23 då men då sov jag redan sedan länge...

Inga kommentarer: