söndag, mars 17, 2013

Utställning mitt i flytten

Mitt i flytten åkte jag, Anna och Helena ner till Högbo för att ställa ut på SSRKs utställning. För egen del blev det ganska dåligt kritik men jag är såå nöjd med Vinna. Tyckte att nästan alla hundarna i unghundsklass tikar var ganska otillgänglig och agerade nästan rädda. Vinna var dock samlad och tillgänglig och sickade domaren på nästan när hon tittade på tänderna. Hon sprang fint och stod fint stora delar av tiden även om hon gärna ville sätta sig mellan varvet. Dock blev det ytterligare ett Very Good som jag kan köpa men kritiken var alldeles för dålig. Stämde inte alls enligt min mening. Nu får läsa den på Vinnas utställningssida sedan. Även Annas Lizzie och Helenas Etta fick Very Good. Grattis till Zandra och Jaga som knep CK i juniorklass.

På vägen hem stannade vi på IKEA och då blev det lite inköp till huset. Framförallt nya fina lampor, några tvättkorgar och lite annat smått och gott.

När jag kom hem fortsatte vi fixandet i huset. Packade upp lådor och annat. Henke hade köpt en plockbricka och grillspett så middagen blev en riktig delikatess med vitt vin. Kändes mycket lyxigt mitt i röran.

Inga kommentarer: