söndag, mars 03, 2013

Vasalopp, hundträning och fönstertvätt

Idag började dagen traditionsenligt med Vasaloppet. Efter frukosten, strax före kl.11 tog vi en promenad ner till stan för att hämta bilen och sedan drog jag iväg för att träffa Ida och Anna och träna hund och grilla korv. Blev mest Vinna som fick träna. Hon gjorde bra ifrån sig på linjetagen men när vi kom till lite längre högerskick så gick det mindre bra men vi jobbar vidare på det.

Vinna fick också testa markering med skott där hon istället skickades på linjetag åt annat håll. Sedan fick hon gå på en direktmarkering med skott och även det gick bra. Lite inkallning förbi markeringar fick hon också göra och även det gick bra.

Strax före 14:30 kom jag hem och förutom en snabbtitt på Johan Olssons målgång på 5 milen vilket resulterade i ett VM-guld så gick jag omedelbart ut och tvättade fönsterna utvändigt. Yes! Känns som en seger!!! Klockan 16:30 var jag kvar och då hade jag varit ute sedan 11:00. Härligt!

Vi tog då en sväng till OKQ8 och tvättade bilen och sedan åkte vi och handlade innan vi åkte hem för att gå en promenad med vovvarna innan middag väntade.

Ååå just ja! Dessa kom ju hem till mig idag....


Inga kommentarer: