måndag, april 01, 2013

Sista lediga dagen

Strålande strålande väder även idag. Har bara lite ångest över att jag inte varit ute mer den sista tiden när det nu varit så fint väder men har ju så mycket annat att göra...

Sov lite längre än vanligt idag för vi kom inte i säng förrän efter två. Slappade lite och åt sedan frukost innan vi tog en promenad genom byn Kul att träffa lite folk och helt underbart väder var det även idag som sagt. Tillbaka gick vi efter de fina skoterspåren för då håller hundarna sig rena och fina.




När vi kom hem satte vi igång och fixa. Sorterade och buntade ihop alla flyttkartongerna som bara legat i en hög i carporten. Slog av frysslåpet och drog igång boxen istället och sorterade sedan och flyttade över allt vilt.

Tog in väskorna som blivit stående i garaget som varit packade med kläder så nu är de uppackade och uppställda där de ska vara.

Henke kopplade in en stereo i matrummet och jag packade upp de sista lådorna med böcker och pärmar. Henke monterade också upp tvn i sovrummet. Det börjar närma sig ordning och reda nu!

När vi var nästan helt färdiga dök Fredrik upp. Han hade kört skoter från Harmånger och hittat till vårt hus.

Nu var det hög tid att gå ut med hundarna och jag tog med Humla och Vinna ut i skogen. Såklart halkade jag och slog armarna lite men hoppas att jag inte ska känna av allt för mycket i kroppen i morgon.Hur som helst gick de gå på några linjetag och sedan testade jag ett sök. Söket fick Vinna börja på men det gick inge vidare. Sökte hela tiden med dummie i munnen och bytte innan hon kom in. Attans också!

Direkt efter promenaden åkte vi och köpte pizza som altså fick bli dagen middag.

Inga kommentarer: