torsdag, april 11, 2013

Sista dan och hemresa

Så var det sista dagen på vår fjällvistelse och det känns riktigt bra. Känner mig nöjd med både skidåkning och backarna och vädret slog dessutom om idag. Från att ha varit helt perfekt hela veckan mulnade det på, började blåsa och snöade dessutom lite till och från.

Vi städade ur stugan och var i backen klockan 09:30. Åkte nonstop fram till klockan 12:30. Då bytte vi om och gick och käkade lunch innan vi åkte hemmåt.

I Hudik stannade vi till och handlade lite frukost och hämtade sedan Vinna. Hann gå en sväng med henne när vi kom hem sedan kom Lasse och Birgitta med Neo och Humla och våra trädgårdsmöbler.Service kallas det… Blinkar

På kvällen åkte jag på kurs med Vinna igen. Hade turen att kursen var i Hudiksvall ikväll istället för normalt i Ljusdal. Idag var första gången som vi la ihop hela apporteringsmomentet och nu kändes det som att Vinna ligger på en helt annan nivå för övningarna var alldeles för basic. Nästa gång ska vi vara ute i skogen och då ska jag se till att utmana ordentligt!

Kom hem klockan 21:30 och då blev det bara uppackning och lite tvätt sen blev det en tidig kväll. Skönt att krypa ner i sin egen säng igen.

Inga kommentarer: