tisdag, april 30, 2013

Valborg

Äntligen!!!

2013-05-01 14.42.47-2

Jobbade som vanligt idag men tog lite lång lunch för att gå en långpromenad med hundarna inför kvällen för då hinner jag nog inte ut så länge…. Såg förresten dessa på parkeringen. Undra om det är Hudiksvalls nya parkeringsvakter?

2013-04-30 12.41.21

Gick hem lite tidigare än vanligt nämligen 15:45… Henke hade slutat klockan 15 så han hade hunnit vara och handla.När vi kom hem dammsög och röjde jag lite samt gjorde sås och marinerade hjortron till efterrätten som vi gjorde igår. Henke fixade sallad, potatis och en jordärtskockssoppa och förberedde dessutom oxfilén som vi skulle grilla. När vi var hyffstat klar gick jag en promenad med hundarna och kom hem lagom tills Ida och Gösta anlände.

De hade inte varit hit tidigare så det blev en liten rundtur innan vi slog oss ner för att äta. Menyn såg ut som följer:

Förrätt: Jordärtskockssoppa med musslor

Varmrätt: Grillad oxfilé med hasselbackspotatis, sallad, stekt Saganaki och rödvinssås.

Efterrätt: Vit chokladmousse med marinerade hjortron

Lagom tills vi ätit klart vaknade lille Glen och var väl lite lagom förvirrad då han somnade i bilen på vägen hit och vaknade på en helt ny och främmande plats.

Vi satt och surrade men vid 23:30 åkte de hem. Då slappade vi i soffan med ett glas vin och började se en film men det slutade som man kan misstänka med att både jag och Henke somnade i soffan. Jag vaknade 02:30, gick ut med hundarna en sväng och väckte sedan Henke och sen gick vi i säng…

Inga kommentarer: