tisdag, april 02, 2013

Ny kortvecka

Så var påskledigheten över och det var dags att gå tillbaka till jobbet. Blir en kortvecka och sedan väntar en fjällsemester. Ska bli härligt att komma iväg och hoppas att vädret blir lika underbart som det varit här de senaste veckorna.

Idag väntade lite förberedelser inför morgondagens möte om fd. Iggesund hårdkrom.

På lunchen stannade jag till och handlade och sedan fixade jag lite vaniljpanacotta med limemarinerade jordgubbar till uppfödarutbildningen som började direkt efter jobbet klockan 18:00. Självklart gick jag en skogspromenad med hundarna på lunchen också och efter jobbet följde jag med ut på sjön en sväng men hann inte så långt så Henke fick gå själv med hundarna.

Uppfödarutbildningens sista träff i delkursen Parning och valpning genomfördes å jag kom hem först strax före 21. Fikade och kollade lite dator men gick sedan och la mig. Trött trött trött men i morgon väntar intressant möte och sedan Rallylydnad på kvällen vilket ska bli skoj. Har lite panik nu för det är snart tävlingsdags och jag som inte tränat nått och ska ju dessutom åka bort utan hund så då blir det svårt att träna.

Inga kommentarer: