måndag, april 22, 2013

Ny vecka och hundträning

Dagens bild:

2013-04-22 06.53.09

Så var det en ny vecka igen. Efter jobbet träffades jag Anna och Helena för hundträning. Började som vanligt med Vinna och idag testade vi markering i snårig terräng, på skrå och dirigeringar men nästan ingen synretning. Vilken duktig hund jag har!!! Riktigt bra markering, okänslig för terräng, ligger i bra om hon inte hittar och sååå fina linjetag. Ååååå vad jag var nöjd med henne. Det enda som inte var bra var henne oförståelse i vilken utgångspositionen ska vara. Måste ta tag i det igen och jag har en idé a la Eva som jag ska testa. Tror att det kan bli bra men jag återkommer med mera information.

Humla gick OK. Hon har sina egenheter men de struntar jag i däremot tänker jag inte acceptera ljud, punkt slut! Ännu en bra träning idag hur som helst även om det var betydligt kyligare på dagens träning.

Innan jag åkte till träningen tränade jag lite avlämningar med duva och det gick fint. Bara bära och lämna av, inga skick alls!!!

När jag kom hem från träningen var jag lite frusen så äntligen blev det av att sätta fötterna i ett i ett fotbad. Åååååå vad skönt!!!

Inga kommentarer: