torsdag, april 18, 2013

Ändrat fototid

Här kommer dagens bild. Eftersom jag så ofta är borta på eftermiddagar och kvällar så kommer jag från och med nu att ta dagens snöbild på morgonen. Det har väl därför inte hänt så där jättemycket sedan i går då bilden togs på kvällen däremot så är vinkeln på detta foto mera likt övriga bilder... Hur som helst så kommer morgonens bild här:

Vädret idag är regn så vi får väl se hur mycket det biter på snön tills i morgon. Regn brukar ju bita bra men å andra sidan känns det inte alls lika varmt idag som det känts tidigare i veckan. Ja ja i morgon får vi se hur mycket som hänt.

Dagen har i övrigt bjudit på ärendedragning i nämnden, samtal med pressen och lite bildfix av de foton som togs på gårdagskvällens aktivitet.

Det blev en regnig promenad på lunchen men efter jobbet hade regnet upphört, temperaturen stigit några grader och dessutom börjat blåsa. Jippi! Allt för att göra det så obekvämt som möjligt för snön... ;-)

Ikväll var det logekväll för både mig och Henke. Vi var på Form och Figur på studiebesök. Det var verkligen en positiv upplevelse som kan rekommenderas om man är intresserad att komma igång med regelbunden träning. Skulle köpa kort direkt om jag trodde att jag skulle hinna....

Grattis säger vi också till Skellefteå som idag tog hem SM-Guldet i Hockeyn efter fyra raka segrar mot näst bästa laget Luleå. Härligt med två norrlandslag i Final. För egen del hade jag varit lika glad oavsett vem som vunnit!!!

Inga kommentarer: