söndag, april 14, 2013

Garageröj och hockeyfinal

Tänkte ta sovmorgon idag men Vinna ville annat. Eller ville och ville, hon behövde helt enkelt ut så då tog jag med alla 5 tjejerna och rastade dem vid halv åtta tiden. Neo sov som vanligt som en stock så han märkte inte att vi andra gick ut.

Efter att jag uppdaterat SSRK-sidan och gjort några SSRK-betalningar blev det frukost och sedan en lånpromenad med vovvarna ute på täkterna. Konstaterade att vattendjuret jag såg för några veckor sedan måste varit en bäver för nu har det hänt grejer på precis den platsen.

2013-04-14 11.23.07

När vi kom tillbaka fick hundarna ligga ute på plattorna på framsidan medan vi rensade och röjde i garaget så nu går det i alla fall att komma in och röra sig där men än är det lite kvar innan vi kan få in två bilar.

Efter en sen lunch slappade vi lite innan vi gick ytterligare en promenad med vovvarna före andra finalmatchen mellan Luleå-Skellefteå började och den var vi såklart tvungna att se även om jag inte riktigt kan bestämma mig för vem jag ska hälla. Det är ju Luleå och Skellefteå som jag hejat på hela tiden å så är det final mellan dem. Det är bra!

Inga kommentarer: