tisdag, april 23, 2013

Redigerad mobilblogg

Måste ju kolla ju hur detta fungerar. .. dvs att blogga från mobilen. Kan ju vara bra att ha ibland när man är på resande fot... ;-) Får bli en bild på ett vårtecken som jag hittade häromdagen…. Jodå det funkade men jag vill att inläggen ska se lika dana ut så jag redigerade bilden när jag kom hem….

20130421_110602

Annars då, jo en inspektion och ett par skrivelser.

Efter jobbet fick jag äntligen tag i hatthyllan jag väntat på så den monterade vi upp i hallen liksom spegeln så nu är det lite mera ombonat å nu kan vi äntligen ta emot besökare den rätta vägen istället för tvättstugeingången.

Dagens bild kommer här:

2013-04-23 06.58.22

Nu kan jag inte hålla mig längre utan nu har jag börjat röra lite i snön få se om det ökar på snösmältningshastigheten Blinkar

För hundarnas del blev det bara en promenad idag. Har ju tränat två dagar i rad nu kors i taket!!! Vi gick till ån för att kolla på bäverns arbete men ån hade svämmat över så hyddan var helt under vatten. Vinna däremot tog sitt första dopp. Ramlade i första gången, jag lockade i henne andra gången för hon hade ramlat i där det var såå skitigt så jag ville skölja av henne. När vi börjat gå därifrån sprang hon tillbaka och hoppade i igen….

Inga kommentarer: