söndag, december 29, 2013

Inställd träning men det blev bra ändå…

Vi var några som hade tänkt träffas och träna idag men nu blev det av olika anledningar inte så… Blev en lugn förmiddag med uppdatering av SSRKs hemsida så vi kom inte ut förrän strax före 13:00. Då blev det en lång promenad på 1,5timma och 4,5km i hel obanad terräng. Till och med Neo hängde med hela vägen och tjejerna fick dessutom några linjetag.

När vi kom tillbaka till hemmamarkerna gick Henke hem och jag och tjejerna stannade ute i skogen. Även idag körde jag lite markeringsträning men denna gång med skott… Gick precis lika bra idag som sist. Lugna och fokuserade tjejer med fullständig stadga och helt tysta som dessutom markerade alldeles utmärkt.

När vi kom hem hade Lars och Fredrik kommit på besök så det blev kaffe och fika. När de åkte så åkte vi på Ica och handlade inför Nyår. Inte heller idag gick jag tag i de grejer som jag vill ha på bordet. Ett sista försök får det bli i morgon….

Klockan hade hunnit bli efter 18 när vi kom hem så det var bara att ta tag i dagens matlagning som blev västerbottenlax och tunnbröd.

Inga kommentarer: