måndag, december 23, 2013

Mot julen….

Vaknade och började göra iordning inför året julfirande som kommer att ske i Änga, Enånger. Först blev det dock lite viltträning… Humla fick ett viltsök och sedan skulle Vinna få göra detsamma… Humla njöt till fullo och gjorde väldigt fina sök!!!

Vinna…. Hmmm ett bakslag idag… Änderna är väldigt goda medans övrigt vilt går hur fint som helst. En end hann få rejält med stryk medans den andra kan användas en gång till. Undra om jag kommer att orka med detta för att få ordning på vilthanteringen? Hur som helst så kompletterade jag det tinade viltet med ytterligare en and så blir det träning igen när vi kommer hem från Enånger efter jul så får vi se….

Packade de sista julklapparna, kläder, julspel och såklart all mat. Vi ska vara borta i tre dagar och det ser ut som att vi ska vara borta i en månad. Gick en runda med hundarna innan vi åkte och stannade sedan till och handlade och åt dessutom lunch på vägen. Det blev en hamburgare på McDonalds.

När vi kom till Enånger var Lasse och Birgitta där sedan dagen före. Packade upp/in och tog sedan hundarna på en promenad för att hinna innan det blev för mörkt.

Kattis, Jonas och barnen anlände lite senare och då blev det glögg och pepparkakor.

Till middag så här dagen före julafton blev det grillat. Gjorde en rotsaksgratäng och Lasse och Henke grillade fläskytterfilé. Blev mycket mycket gott!

Tanken var sedan att vi skulle spela lite bingolotto lite till och från men det var först på fjärde Bingon som vi kom till tvn och inte vann vi nått på bingon heller en när vi rättade lotterna så hade vi vunnit på tre av fyra lotter. Bara nya lotter förvisso men då finns fortfarande chansen… Blinkar

Nu väntar vi på tomten…. Den gulligaste av alla tomtar….

DSC_0363

Inga kommentarer: