fredag, december 20, 2013

Noll…

Tjoho!!!! Jullovet är här! Nu ska jag njuta av en lång och härlig ledighet.

Hade tänkt sluta tidigt idag men det blev full dag och lite till… rensade och sorterade in de sista ärendena så nu är det tomt på skrivbordet. I januari blir det till att gå igenom kvarvarande pärmar i arkivet så har jag i alla fall sorterat de stora ärendeakterna som tillhör mig sedan får resten komma allt eftersom ärenden på objekten kommer in eller upprättas.

Vi har verkligen ett enormt jobb framför oss under nästa år. Inge nog med ett hela vårt arkiv och diariesystem håller på att göras om, hela kommunens datasystem håller på att göras om till på köpet blir det dessutom ett nytt diarie och ärendehanteringsprogram för miljökontoret. Undrar hur mycket kaos det kommer att bli under 2014???

Hur som helst så blev det en promenad genom byn och en sväng i skogen med hundarna när vi kom hem från jobbet. Det är så tråkigt med mörkret och halkan nu. Snön är nästan helt borta och dessutom har vi fått isbanor på alla vägar så det är broddar och pannlampa och reflexväst som gäller om man ska vara ute nu. Tur att hundarna inte bryr sig….

Efter promenaden tog vi varsin GT för att fira ledigheten och sedan improviserade vi en middag som idag blev risotto med räkor. Somnade tidigt framför tvn och vaknade med huvudvärk inte helt oväntat… Brukar komma som ett brev på posten när jag blir ledig efter en intensiv period.

Inga kommentarer: