onsdag, december 11, 2013

Julplanering

Full fart hela dagen men nu börjar jag se botten av högen med jobb. Vågar knappt säga det för då brukar det “skita” sig.

På lunchen var det vårkänslor. Började gå en promenad efter vägen och när jag kom ut i solen var det helt underbart! Fem grader varmt, blå himmel och strålande sol över gnistrande vit snö! Kunde helt enkelt inte åka tillbaka och sätta mig inne på kontoret… Nä inte innan jag fått njuta av detta så det blev en 4 km lång promenad vilket gav en riktig energikick.

Kom hem klockan 17 å hade då ont i skallen så det blev en tablett men sen skulle ju hundarna ut. Jag och Henke gick genom byn och kom hem vid 18-tiden. Matlagning och käkade lite snabbt sedan griljerade vi en liten julskinka som vi njöt av när Kattis och Birgitta kom för att planera julhelgen. Vad ska vi ha på julbordet och vem gör var? Nu är det planerad, nu ska det bara utföras också.

Senare på kvällen slog vi in julklappar och planerade de sista klapparna så nu vet vi var alla ska få… Nu ska bara de tre sista grejerna inhandlas också.

Inga kommentarer: